All Covert Front's Notes and Letters From 1 to 4 in Dutch

Post Reply
User avatar
Augustus
wisdom crystal finder
Posts: 2274
Joined: 11 Aug 2016 13:20

All Covert Front's Notes and Letters From 1 to 4 in Dutch

Post by Augustus »

All Covert Front's Notes and Letters From 1 to 3 in Dutch (Covert Front 4 has only pictures, I might add the dialogue in a different post):

Informatie

In Juli van vorig jaar vond in Berlijn een geheime conferentie plaats onder de titel ''Kennis voor Overwinning''. Meer dan tweehonderd specialisten uit het hele rijk en uit alle denkbare velden kwamen naar de hoofdstad. Onze bronnen vertellen ons echter dat na afloop van de conferentie 96 van de deelnemers die verondersteld werden Berlijn te verlaten nooit hun bestemming hadden bereikt. Deze omvatten specialisten in chemie, fysica, mechanica, engineering, taalkunde - plus een filosoof van de universiteit van Heidelberg. pogingen om ze te vinden zijn mislukt. Kort daarna verloor ons hoofdkantoor van de Inlichtingendienst het contact met de agenten in het veld die de ontbrekende wetenschapper aan het onderzoeken waren. Gedurende het laatste jaar hebben de Duitsers verschillende nieuwe wapens over het hele Westerse front ingezet. IAGH veronderstelt dat deze twee feiten strikt verband houden.

Geachte manfred

Bedankt voor het voorbereiden van mijn koffer en velduniform voor mij. Zoals je weet, vertrek ik morgen naar het hoofdkantoor. Het plechtige diner vindt plaats op donderdag, dus je kunt mijn terugkeer op vrijdagavond verwachten,

-Karl von Toten

p.s De pijp in de opslag lekt weer. Ik heb de pomp voorbereid, maar kon de tuinslang niet vinden. Heb je het gebruikt? Zorg even dat, dat opgelost word.

4 Juli 1903
Ik wist niet dat de order van de keizer van zo veel belang zou zijn op de dag dat K. naar mijn kantoor kwam. Vandaag weet ik veel meer. Het is niet te geloven. We staan ​​aan de vooravond van een belangrijke ontdekking. Vandaag ontvang ik het belangrijkste deel van het prototype. Nu kan ik eindelijk beginnen met testen. Ik denk dat ik door de atmosfeer van samenzwering en mysterie ben geraakt. Ik begon meer aandacht te schenken aan Manfred. Hij-

Fysieke eigenschappen van Helium

Fysieke eigenschappen
Fasegasdichtheid (0 įC, 101.325 kPa)
0,1786 g / L
Smeltpunt (bij 2,5 MPa) 0,95
K (-272,2 ° C, -458,0 ° F)
Kookpunt 4.22
K (-268,93 įC-452.07 įF)
Kritiek punt 5.19 K, 0.227 MPa
Fusiewarmte 0,0138 kJ / mol-1
Verdampingswarmte 0.0829 KJ / mol-1
Vermogen van capaciteit (25 ° C) 20,786 J.mol-1 / K-1

Dagelijkse raport nr 126/1

Dagelijkse raport nr 126/1
op wacht: M20;
tijd: 8:00 - 16:00
object: Karl von Toten;
8-8: 15 toilet;
8:30 - ontbijt;
9-13: 30- werk in het laboratorium;
13:40 Het object verlaat het huis. Overgenomen door M22 op externe plicht;
opmerkingen: object houdt de eerder waargenomen dagelijkse routine bij. Gebrek aan onverwachte actie. De documenten van vandaag zijn gekopieerd en bijgevoegd;
16:00 - observatie overgenomen door M21;

3 Juli 1903

Eindelijk alleen. Manfred niet meegerekend. Ik ben niet gewend om in een team te werken, vooral op deze schaal. Ik ben blij dat K. heeft besloten om de vorm van onze samenwerking te veranderen. In een paar dagen zal het prototype in mijn laboratorium worden geïnstalleerd, ik zal in staat zijn om te gaan werken. Tijdens die paar weken na de conferentie bereikten we niet veel. Elke oorlogsmachine die we maakten, stortte in een oogwenk in het stof. K gaf toe, we moeten ons richten op microschaal, als we het prototype correct gaan gebruiken, zal het enige dat ons beperkt, onze verbeelding zijn.

1 November 1903

Aan: profesor Karl von Toten;
Kaiser's Chemistry Institute;
Geachte heer professor;
Het door u verzonden monster is in detail geanalyseerd, omdat uit de resultaten blijkt dat de fysische en chemische hoeveelheden van dit monster wijzen op de conclusie dat dit in feite een heliumatoom is. Echter, zoals de wetenschapper Norman Lockyer en Edward Frankland tot het uiterste hebben bewezen - Helium komt niet in stabiele toestand in de natuur voor.

17 Oktober 1903;

17 Oktober 1903;
Het is klaar. Mijn verwachtingen waren correct. Ik was in staat om een ​​bekende vorm van materie te creëren die bekende natuurwetten ontwijkt. Ik wacht op het definitieve bewijs van het Kaisar's Chemistry Institute. Als de test positieve resultaten oplevert, betekent dit dat het prototype ons in staat stelt zoveel meer te maken dan alleen nieuwe soorten wapens.

Beste Katia

Beste Katia,
Ik weet niet waar ik moet beginnen. In de afgelopen maanden heb ik meer bereikt dan ik me ooit zou kunnen voorstellen. Mijn studies gaan verder dan de grenzen van de wetenschap. Ik heb het gevoel dat mijn 20 jaar ervaring in een oogwenk niets is geworden. Van een universitaire wetenschapper evolueer ik naar een sjamaan met behulp van krachten die ik niet volledig begrijp. Ik heb hier te maken met enorme krachten, mijn werk leidt niet tot het begrijpen van de krachten van de natuur, het leidt tot volledige controle over hen. Mijn leidinggevenden kunnen de mogelijkheden die we hebben niet begrijpen, en ik heb het gevoel dat-

/ 11:28

/ 11:28
Er komt iemand het landhuis binnen. Code rood//
//
//

Onbekend en Onduidelijk.

Van: Hoofdkantoor van de Generale Inlichtingendienst
Aan: Veld Agent M-24-7-69 alias Kara
Resultaten van het onderzoek zijn onduidelijk. Het werk van de vermiste wetenschappers blijft onbekend. Het resultaat van Von Toten's eigen werk blijft onbekend. We weten niet wie het huis van de professor bekeek. Onze bronnen laten zien dat de Duitse inlichtingendiensten intensief op zoek zijn naar von Toten.
missie:
-Vind Von Toten en de resultaten van zijn werken - vind bewijsmateriaal over wie naar zijn huis in de gaten hield. - meer instructies in de kluis. De trein. CII.

Altstadt-Adress

Van: Algemene hoofdkwartier van het Intelligence Agency
Aan: Field Agent M-24-7-69 alias Kara
Hotel Altstadt
Thyrmand Strasse 6
Zaal 13

Ontbrekende agent

Van: Hoofdkantoor van de Generale Inlichtingendienst
Aan: Veld Agent M-24-7-69 alias Kara
Agent K-23-15-8 ontbreekt. Laatste bericht ontvangen voor verdwijning:
Citaat start:
Ik heb ze gevonden.
Einde Citaat.
Contact verloren zonder agent Zurich Haubtbibliothek is binnengegaan. Zijn bibliotheek-ID: 32158.
Onderzoek de bibliotheek.
Einde.

Newton Biagraphie Book Note

Klant nummer:
32158
laatste boek geleend: 'Newton Biography' door Max Planck gepubliceerd in 1878
Terug:
ja

Opgesloten opmerking

Ga zo snel mogelijk weg. Ik kan je niet helpen zonder mijn dekking te verliezen. Er staat een vliegtuig op een veld dichtbij op te ontsnappen.
Post Reply